Logo Manegevlakker

Contact

Wij leggen de basis voor veel projecten. ManegeVlakker zorgt voor het ontgraven en verzetten van grond, het leveren en aanbrengen van grond en gespecialiseerde paardenbodems. Ook voor het aanleggen van gazons en beregeningsinstallaties of het onderhoud van sportvelden is ManegeVlakker een solide partner. 

Heeft u vragen over onze projecten?

U krijgt binnen dezelfde werkdag nog een reactie

Streven naar perfectie

Vakmanschap

Professionaliteit

Eerlijkheid

Over ons

Meer weten?

ManegeVlakker is een jong bedrijf opgericht in 2018. Medeoprichter Bart Laumen heeft vele jaren ervaring in de agrarische sector en kent door zijn netwerk de bodemwensen van hippische sector als geen ander. De medewerkers van ManegeVlakker hebben een uitgebreide kennis van grondwerk/verzet, lasergestuurd werken en machinetechniek. Uitgerust met een modern machinepark en goed opgeleid personeel, staat ManegeVlakker voor u klaar! 

ManegeVlakker is nauw betrokken bij alle fasen van een project.

Service

ManegeVlakker wordt gerund door een gedreven en professioneel team. In onze dienstverlening streven we naar perfectie. Ook wanneer het complexe projecten betreft zijn we pas tevreden als de klant dat is. Ook na oplevering blijven we betrokken en kan het onderhoud van uw bodem of graspiste door MangeVlakker verzorgd worden.

Kwaliteit

Van begin tot eind overziet Bart als supervisor de projectstadia. Zo kunnen we kort op de bal spelen en topkwaliteit garanderen. Ook vinden we het belangrijk een vertrouwensband op te bouwen met onze opdrachtgevers. Onze klanten kunnen bij vragen altijd contact opnemen, we adviseren en delen onze kennis graag.

Klantreferenties

  • Een mooi gecoat robuust in hoogte verstelbaar stalen frame.
  • Een mooi volgsysteem; als je de vlakker optilt, vergrendelt hij automatisch.
  • Een verende egalisatiebalk die je in hoogte kunt verstellen zodat je elke bodem perfect kunt egaliseren.
  • De sleep heeft een rij veertanden die je door middel van een hendel makkelijk in hoogte kunt verstellen.
  • Op het laatst 1 buizenrol voor het mooie resultaat.